Groepslessen

Groepslessen

Bij Roosbergsports bieden wij 3 groepslessen aan: Kickboksen, PowerFit en Fitboks-IT. Dit zijn uitdagende en leuke lessen voor een ieder die lekker en verantwoord wilt trainen.  De lessen zijn geschikt voor zowel beginnende en gevorderde sporters.

Door diversiteit aan trainingsprogramma’s  leer je hoe je jouw lichaam moet trainen om je conditie en kracht op te bouwen. Het mooie van deze groepslessen is dat je op jouw eigen niveau kunt instromen en mee kunt trainen!

RoosbergSports begeleidt jou graag op de weg naar een gezonde leefstijl. De groepslessen zijn tevens mooi te combineren met Food Coaching!

Sportschool Genemuiden

Wat anderen zeggen

Heerlijk om twee keer per week Fit Box It te volgen. De lessen zijn heel afwisselend en samen met mijn maatje Gretha heel gezellig!

Conditie, spieropbouw en een stukje techniek komen afwisselend voorbij en voordat je het weet is het uur alweer om. Daarnaast is het een fijne uitlaatklep en goed voor zowel lichaam als geest. Totaal bezweet en moe maar voldaan fietsen we ’s avonds naar huis. Soms de volgende dag wat spierpijn maar dat hoort erbij 😉 Heerlijk!

Karin, 50 jaar

Inmiddels train ik ruim 3,5 jaar bij Roosberg.

Ik train mee met de groepslessen kickboksen en dit probeer ik 3 keer in de week te doen.

Roosberg is een fijne sportschool, waar veel aandacht voor de techniek is. Je wordt op een prettige manier begeleid door een trainer die weet waar hij het over heeft. Er is veel respect voor elkaar en dat zorgt voor een prettige sfeer. 

Sinds ik bij Roosberg train voel ik me een stuk fitter. Je hebt meer energie en uiteraard werk je aan je conditie. 

Wieger, 25 jaar

Vraag vandaag nog een GRATIS proefles aan

Chat openen
Heb je een vraag?
Hoe kunnen wij je helpen?