Sportschool Zwolle

Ben je op zoek naar een manier om meer kracht op te bouwen of wil je graag een paar kilo kwijtraken? Kom dan op een leuke en verantwoordelijke manier sporten in de sportschool van Zwolle. Hier kun je naast krachttraining en cardio ook meedoen met de uitdagende groepslessen of je kunt een voedingsplan op maat ontvangen. Kortom, alles wat je algehele gezondheid kan verbeteren kun je vinden bij Roosberg Sports. Ben je benieuwd wat de sportschool van Zwolle voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag een gratis proefles bij ons aan.

Sportschool Genemuiden

Trainen in de sportschool van Zwolle

Ben je op zoek naar een sportschool in Zwolle waar je op een verantwoordelijke manier kunt trainen? Dan heb je bij Roosberg Sports heel veel mogelijkheden. Hier kun je namelijk op je eigen niveau meetrainen in de groepslessen. Dan kun je denken aan kickboksen, Fitboks-IT of PowerFit, maar je bent in deze gym ook aan het juiste adres voor SmallFitness, personal training of een voedingsplan op maat van een erkend voedingsconsulent. Benieuwd naar het volledige aanbod van Roosberg Sports? Neem dan eens een kijkje op onze website.

SmallFitness in de sportschool van Zwolle

Als je met een bepaald doel naar de sportschool van Zwolle komt, dan heb je een aantal opties. Je kunt deze doelen behalen met behulp van een personal trainer, met de groepslessen, maar je kunt er ook voor kiezen om zelf je doelen te behalen door middel van SmallFitness. Dan reserveer je een tijdslot en je traint met maximaal twee personen onder begeleiding in de sportschool. Op die manier kun je het maximale uit jouw training halen.

Gewichtsconsult bij Roosberg Sports

Wil je naast het sporten in de sportschool van Zwolle ook bewust bezig zijn met je voeding? Dan kun je met behulp van ons erkende voedingsconsulent een voedingsconsult aanvragen. We kijken dan naar je dagelijkse eetpatroon en stellen aan de hand van een gesprek een gepersonaliseerd voedingsplan op. Op die manier kun jij een gezond gewicht bereiken en behouden.

Aanmelden bij de sportschool van Zwolle?

Wil jij je graag aanmelden bij de sportschool van Zwolle? Vraag dan een gratis proefles aan of neem contact op met Roosberg Sports. Hier kun je op een verantwoorde manier fit worden en blijven.

Vraag vandaag nog een GRATIS proefles aan

Chat openen
Heb je een vraag?
Hoe kunnen wij je helpen?