Personal Trainer Hasselt

Ben je op zoek naar een personal trainer in Hasselt die je kan helpen met het bereiken van je doelen? Of dat doelen zijn om spieren op te bouwen, je vetpercentage te verlagen of om om fitter te worden dat maakt bij personal training niet uit. De personal trainers van Roosberg Sports kunnen jou namelijk helpen door middel van groepslessen, cardio, krachttraining of een voedingsplan om al je doelen te behalen. Neem contact op met Roosberg Sports of meld je aan voor een proefles van een personal trainer in Hasselt.

Personal trainer Hasselt

Je doelen bereiken met een personal trainer in Hasselt

Heb jij een doel voor ogen en wil je dat doel behalen met behulp van personal training in Hasselt, omdat je niet goed weet waar je moet beginnen? Dan kunnen we bij Roosberg Sports het beste uit jezelf halen met behulp van onder andere de volgende trainingen:

  • Cardio
  • Krachttraining
  • Kickboksen
  • Pads training
  • Coaching
  • Gepersonaliseerd voedingsschema

Elke training zal worden aangepast op basis van jouw mogelijkheden. Zo wordt jouw lichaam op een verantwoordelijk manier belast.

Met de personal trainer in Hasselt een plan opstellen

Ben je benieuwd hoe het plan dat wordt samengesteld met een personal trainer in Hasselt tot stand komt? Dat doen we als volgt. We kijken tijdens een intakegesprek naar jouw mogelijkheden. Niet alleen op het gebied van beweging, maar ook op het gebied van voeding. Een sterk en vitaal lichaam wordt namelijk gecreëerd door samen een realistisch plan op te stellen. Geïnteresseerd in deze mogelijkheden? Vraag dan direct een intakegesprek aan bij Roosberg Sport.

Een gewichtsconsult bij Roosberg Sports

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen creëer je een sterk en vitaal lichaam niet alleen door te bewegen, maar ook de voeding is belangrijk. Daarom bieden wij bij Roosberg Sports ook een gewichtsconsult pakket aan. Hierbij krijg je na een uitgebreide intake voorlichting op het gebied van gezond voeding, je ontvangt een gepersonaliseerd voedingsschema en ook krijg je management op het gebied van stress en slaap. Wil je hier meer over weten? Neem direct contact op met onze voedingsconsulent. 

Personal trainer in Hasselt inschakelen?

Wil je graag een personal trainer in Hasselt inschakelen om al je doelen te behalen? Dan ben je bij Roosberg Sports aan het juiste adres. Neem nu contact op of vraag een proefles aan via onze website.