Sportschool Kampen

Het is algemeen bekend dat beweging en sporten kan zorgen voor een goede gezondheid. Sporten zorgt namelijk voor een betere conditie, meer spierkracht en een gezonde levensstijl. Wil jij op een verantwoordelijke manier werken aan je gezondheid? Breng dan een bezoek aan de sportschool van Kampen. Hier ben je aan het juiste adres voor verschillende groepslessen, krachttraining, personal training, fitness, een gewichtsconsult en nog veel meer. Kijk op de website van Roosberg Sports hoe jij het beste uit jezelf kunt halen of vraag direct een gratis proefles aan bij de sportschool van Kampen.

Sportschool Kampen

Waarom naar de sportschool in Kampen gaan?

Er zijn genoeg redenen om naar de sportschool van Kampen te gaan. De een gaat sporten voor zijn fysieke gesteldheid, bijvoorbeeld om af te vallen of spieren op te bouwen, maar je kunt ook beginnen met sporten vanwege de voordelen op het gebied van je mentale gezondheid. Je kunt met sporten namelijk je hoofd leeg maken zodat je beter in staat bent om na te denken en daarnaast maak je met sporten ook het stofje dopamine aan. Dit is een stofje dat ervoor zorgt dat je je gelukkig voelt. Kortom, sporten bij de sportschool van Kampen levert je heel veel voordelen op.

Het lesaanbod van Roosberg Sports

Bij de sportschool van Kampen word je een ruim lesaanbod aangeboden. Zo krijg je bijvoorbeeld de mogelijkheid om de uitdagende groepslessen te volgen waarbij je plezierig en verantwoord kunt trainen. Hierbij heb je keuze uit de lessen kickboksen, PowerFit en Fitboks-IT. Verder kun je ook kiezen voor Small Fitness. Daarbij krijg je genoeg mogelijkheden voor krachttraining en cardio. Wil je liever 1-op-1 training ontvangen bij Roosberg Sports? Dan is personal training de oplossing voor jou. De trainingen worden dan aangepast op jouw persoonlijke situatie.

Een gezonde leefstijl bij de sportschool van Kampen

Niet alleen sport en beweging is goed voor een gezonde leefstijl, maar ook je voeding speelt een grote rol bij je gezondheid. Je kunt daarom ook een gewichtsconsulent inschakelen bij de sportschool van Kampen. Met een gewichtsconsult krijg je voorlichting en advies op het gebied van voeding, je krijgt een gepersonaliseerd voedingsschema en ook ontvang je stress- en slaapmanagement. Wil je hier meer over weten? Plan dan een kennismakingsgesprek bij ons in.

Sporten bij de sportschool van Kampen? Kom bij Roosberg Sports!

Wil je graag op een verantwoordelijke manier werken aan je gezondheid? Meld je dan aan bij de sportschool van Kampen of vraag direct jouw gratis proefles aan bij Roosberg Sports.

Vraag vandaag nog een GRATIS proefles aan

Chat openen
Heb je een vraag?
Hoe kunnen wij je helpen?