Sportschool IJsselmuiden

Het is geen geheim dat sporten op een positieve manier kan bijdragen aan je lichamelijke gezondheid, maar wist je ook dat sporten veel voordelen met zich mee kan brengen op het gebied van geestelijke gezondheid? Als jij graag wil werken aan je algehele gezondheid, dan is het verstandig om een bezoek te brengen aan de sportschool van IJsselmuiden. Door middel van groepslessen, kickboksen, fitness, personal training of een gewichtsconsult kun jij op een verantwoordelijke en plezierige manier werken aan je gezondheid. Ben je benieuwd wat Roosberg Sports nog meer voor jou kan betekenen? Neem dan contact op of vraag een gratis proefles aan bij de sportschool van IJsselmuiden.

Sportschool IJsselmuiden

De voordelen van sporten

Sporten is gezond. Het zorgt namelijk voor een betere conditie, een gezonde levensstijl en meer spierkracht en daar blijft het niet bij. Ook is sporten goed voor de geestelijke gezondheid. Door naar de sportschool van IJsselmuiden te gaan, kun je je even losmaken van het dagelijkse leven, waardoor je meer rust kunt vinden tijdens stressvolle periodes. Sterker nog, door regelmatig te sporten komt er een stofje in het lichaam vrij dat er voor zorgt dat je je gelukkiger gaat voelen. Profiteer dus van de voordelen die sport je kan bieden en kom regelmatig langs in de sportschool van IJsselmuiden. 

Het aanbod van de sportschool van IJsselmuiden

Bij de sportschool van IJsselmuiden kun je naast krachttraining, fitness en cardio in de SmallFitness ruimte ook een aantal uitdagende groepslessen volgen. Hierbij kun je denken aan kickboksen, PowerFit en Fitboks-IT. Deze lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderde sporters, dus je kunt op je eigen niveau instromen en meetrainen. Heb je liever behoefte aan 1-op-1 training? Kies dan voor personal training waarbij je op basis van een realistisch en passend plan werkt aan het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Begeleiding naar een gezonde leefstijl

Om je op de beste manier te begeleiden naar een gezonde leefstijl, is het volgen van groepslessen of het fitnessen in de sportschool van IJsselmuiden het best te combineren met een gewichtsconsult. Hierbij werk je samen met een gewichtsconsulent naar een eetpatroon waarmee je een gezond gewicht bereikt en behoudt. Met een gepersonaliseerd voedingsschema, voedingsadvies, stress- en slaapmanagement en nog veel meer maak jij een goede stap richting een gezonde leefstijl. Wil je hier meer over weten? Vraag dan een kennismakingsgesprek aan bij Roosberg Sports.

Sporten bij de sportschool in IJsselmuiden? Ga naar Roosberg Sports!

Wil jij op een plezierige manier werken aan je algehele gezondheid? Wil je je even kunnen losmaken van het dagelijkse leven? En wil je sporten in de mooiste sportschool van IJsselmuiden? Neem dan contact op met Roosberg Sports of vraag direct een gratis proefles aan op onze website.

Vraag vandaag nog een GRATIS proefles aan

Chat openen
Heb je een vraag?
Hoe kunnen wij je helpen?