Personal Training

1 op 1 training

Heb je een doel voor ogen en wil je het beste uit jezelf halen? Ben je opzoek naar een uitlaatklep? Wil jij een goede basis creëren in vitaal leven, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is 1-op-1 training bij Roosbergsports de oplossing voor jou!

Er vindt vooraf altijd een intake-gesprek plaats. Een sterk/vitaal lichaam creëer én behoudt je o.a. door een realistisch, passend plan op te stellen. Hier komt zowel voeding als lichamelijke beweging bij kijken.

Jouw doelen kunnen we met onderstaande trainingen bereiken:

Elke training zal aangepast worden naar wat je op dat moment kunt. Je lichaam wordt verantwoord belast. Je zult voelen dat je meer kunt dan je denkt. Dit creëert tevens meer zelfvertrouwen.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten over bovenstaande mogelijkheden? Neem dan contact op via onderstaande knop.

Wat anderen zeggen

Tijdens mijn herstelperiode van een fikse burn-out hoorde ik van de mogelijkheid om bij Roosbergsports een personal trainings traject te volgen. Mijn doelen waren 10 kilo afvallen en mijn conditie (gecontroleerd!) opbouwen zodat ik weer deel kan nemen aan sporten in zijn algemeen. Omdat ik nog in mijn herstelperiode zat was het belangrijk om niet over de grenzen van mijn kunnen te gaan en daar was ik Rudymar bij nodig. Ik had namelijk zelf al wel het één en ander geprobeerd maar had geen stok achter de deur en was na het sporten iedere keer weer terug bij af en lange tijd uitgeput.

Rudymar zijn rustige en kundige manier van doen èn zijn geduld 😉 gaf mij de juiste stimulans om stapje voor stapje mijn conditie weer op te bouwen zonder mezelf voorbij te rennen. Tegelijkertijd was het uitdagend genoeg zodat ik wel vooruitgang zag. In combinatie met voedingsadvies en tips en tricks om mijn oude levensstijl weer op te pakken, ben ik weer helemaal terug. Ik ben daar Rudymar ontzettend dankbaar voor. Met alle liefde schrijf ik dus een review omdat ik iedereen het gun om op deze manier begeleid te worden en weer vol zelfvertrouwen terug te stappen in de maatschappij. Ik ben overigens tijdens het hele traject 15 kilo afgevallen en neem inmiddels twee keer per week deel aan de groepslessen Fit Boks It waar ik mij bijzonder goed bij voel.

Karin, 50 jaar

Ik heb personal training gehad en volg de groepsles kickboksen. Mijn doel met personal training was mijn rugklachten verminderen en voeding op orde krijgen. Doordat je 1op1 begeleiding krijgt werkt dit erg goed. Dit traject is voor een aantal weken maar je leert in die tijd veel, daar heb je later ook wat aan. Daarnaast volg ik de kickboks lessen 2 keer in de week. Dit vind ik super fijne lessen omdat ze worden gegeven op jouw niveau. Ben je erg fanatiek en wil je echt goed leren kickboksen kan dat, maar doe je het meer voor conditie opbouwen en bijvoorbeeld afvallen kan dat ook. Er zit een goede opbouw in de les alles word behandeld conditie, techniek en krachttraining. Voor mij heeft dit een positief  effect op mijn lichaam. Je bent veel fitter, je kan meer aan op een dag. Doordat  je dit met een groep doet is het erg leuk en gaat het gemotiveerd blijven vrijwel automatisch.

Janko, 21 jaar

Vraag vandaag nog een GRATIS proefles aan

Chat openen
Heb je een vraag?
Hoe kunnen wij je helpen?