Sportschool Genemuiden

Regelmatig sporten zorgt voor een betere conditie, een gezonde levensstijl en meer spierkracht. Wil jij op een plezierige manier bezig zijn met je gezondheid of ben je nog op zoek naar een uitlaatklep? Roosberg Sports is de sportschool in Genemuiden waar je terecht kunt voor uitdagende groepslessen zoals kickboksen, PowerFit en Fitboks-IT. Verder ben je hier ook aan het juiste adres voor personal training, small fitness of een gewichtsconsult. Op die manier kun jij met een bepaald doel voor ogen het beste uit jezelf halen. Vraag vandaag nog een gratis proefles aan bij de sportschool van Genemuiden

Sportschool Genemuiden

Small fitness bij de sportschool van Genemuiden

Ben je op zoek naar een sportschool in Genemuiden waar je op een verantwoordelijke manier kunt trainen? Met SmallFitness bij Roosberg Sports kun je trainen in een eigen fitnessruimte waardoor je van een aantal voordelen kunt profiteren. Bij small fitness hoef je namelijk niet op anderen te wachten bij het professionele apparatuur, waardoor je lekker door kunt trainen en op die manier kun je het maximale uit jouw trainingstijd halen. Verder krijg je bij small fitness ook begeleiding van de gecertificeerde trainer, zodat je op een verantwoordelijke en productieve manier grote stappen kunt maken naar jouw doel. 

Groepslessen bij Roosberg Sports

Wanneer je graag in groepsverband wilt sporten, heeft de sportschool van Genemuiden een aantal groepslessen in het aanbod. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor kickboksen. Bij de kickboks groepslessen krijg je een uitdagend maar divers trainingsprogramma waarin je leert hoe je je lichaam moet trainen om kracht en conditie op te bouwen. Daarbij kun je instromen op je eigen niveau. Verder kun je ook kiezen voor de PowerFit lessen of voor de Fitboks-IT groepsles. Bij deze lessen werk je aan je motoriek en je conditie, waardoor je grenzen kunt verleggen. Lijkt het jou leuk om op een prettige en verantwoordelijke manier te trainen? Meld je dan aan voor een gratis proefles bij de sportschool van Genemuiden. 

Personal training in de sportschool van Genemuiden

Heb jij een bepaald doel voor ogen maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is personal training de oplossing voor jou. Bij 1-op-1 training stellen we samen een realistisch en passend plan op zodat we jouw doelen kunnen behalen. Dat doen we door middel van cardio, krachttraining, kickboks fitness, pads-training, coaching, boks cardio en een gewichtsconsult. Personal training helpt niet alleen een gezond en sterk lichaam te krijgen, maar het helpt ook om je zelfvertrouwen een boost te geven. 

Aanmelden bij de sportschool van Genemuiden? 

Wil jij graag sporten in een sociale omgeving waarbij je persoonlijke aandacht krijgt? Kom dan je grenzen verleggen bij de sportschool van Genemuiden. Hier kun je op een plezierige en verantwoordelijke manier sporten, fit worden en blijven. Neem voor meer informatie of een gratis proefles contact op met Roosberg Sports.

Vraag vandaag nog een GRATIS proefles aan

Chat openen
Heb je een vraag?
Hoe kunnen wij je helpen?