Over Roosberg Sports

Graag stel ik mezelf even voor:

Ik ben Rudymar Roosberg. Ik ben 41 jaar en met veel plezier woonachtig in Genemuiden.

Als grote liefhebber van sport, ben ik ervan overtuigd dat het lichaam goed kan blijven functioneren bij voldoende beweging. Het lichaam is een waardevol geschenk en dienen we zuinig op te zijn. Laten we het dan ook de nodige aandacht en verzorging geven.

Roosbergsports is vanaf 2015 actief in Genemuiden. Wij zijn begonnen met kickboks-trainingen. Wij willen echter meer betekenen voor gemeente Zwartewaterland. Met trots delen wij mede inmiddels meer mogelijkheden in het pakket te hebben. Ons assortiment bestaat uit:

Roosbergsports biedt deze ultieme bewegingsvormen en voedingsbegeleiding aan voor jong en oud!

Bij Roosbergsports krijgt iedereen deze kans

Trainen bij Roosbergsports betekent:

Bij Roosbergsports kun je op een verantwoorde manier sporten, fit worden en blijven.

Rudymar Roosberg is een gecertificeerde trainer en gewichtsconsult.

Coach#Food coach#Boxing coach

Wat anderen zeggen

Ik volg om maandag en donderdag de lessen Fit Boks It 👊samen met Karin.

Ik ga altijd met veel plezier heen. Er is een goede sfeer en voorafgaand aan de les wordt er altijd even aan iedereen gevraagd of we oké zijn en er weer voor de volle 100% tegen aan kunnen. Ook tijdens de les blijven de instructeurs letten op het welzijn van iedereen.

Een goede warming-up gevolgd door een fanatieke en enthousiaste training en we sluiten af met de cooling down.

De lessen zijn afwisselend en we worden gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen 💪.  

Als het even kan sla ik geen training over 😀.

Ik blijf er fit bij ,krijg er energie van en  probeer elke keer mijn grenzen te verleggen.

Ik ben super enthousiast en kan het iedereen aanbevelen ! Wil jij wat doen aan je conditie in een veilige omgeving met persoonlijke aandacht binnen de groep dan moet je zeker eens een proefles gaan volgen 

Gretha, 52 jaar

Ik ga graag met plezier naar de lessen op dinsdag en donderdagavond. Ik kan dan mijn energie kwijt en het is goed voor je conditie. In de lessen die ik krijg zit een mooie structuur. Eerst warming-up, daarna techniek en daarna wat sparren en oefeningen voor buik- en beenspieren. Verder is de trainer streng, maar dat moet wel bij deze sport. Je moet wel goed opletten. Het is voor je eigen veiligheid. Je kunt je in deze sport steeds verder ontwikkelen

Jonathan, 15 jaar

Vraag vandaag nog een GRATIS proefles aan

Chat openen
Heb je een vraag?
Hoe kunnen wij je helpen?