Sportschool Zwartsluis

Ben je op zoek naar een uitlaatklep of wil je op een plezierige manier werken aan je gezondheid? Roosberg Sports is de sportschool in Zwartsluis waar je terecht kunt voor personal training, trainen onder begeleiding of groepslessen van kickboksen, PowerFit of Fitboks-IT. Kortom, een sportschool met alles onder één dak. Ben je benieuwd wat Roosberg Sports voor jou kan betekenen? Vraag dan vandaag nog een gratis proefles aan of neem contact op met de sportschool van Zwartsluis voor meer informatie.

Sportschool Zwartsluis

Training bij de sportschool van Zwartsluis

Wil je op een verantwoordelijke manier trainen in de sportschool? Bij Roosberg Sports heb je dan voldoende mogelijkheden. Hier kun je namelijk kiezen voor SmallFitness en voor personal training. Bij small fitness reserveer je een tijdslot en train je met maximaal twee personen onder begeleiding in een eigen fitnessruimte, zodat je niet hoeft te wachten op anderen en waardoor je het maximale uit jouw trainingstijd kunt halen. Bij personal training krijg je 1-op-1 training zodat je op een verantwoordelijke manier jouw doelen kunt behalen. Hierbij wordt een realistisch plan opgesteld zodat je niet alleen een sterk en gezond lichaam krijgt, maar waardoor je zelfvertrouwen ook een boost krijgt. 

Verschillende soorten trainingen

Bij de sportschool in Zwartsluis kun je terecht voor verschillende soorten trainingen. Hierbij kun je denken aan krachttraining en cardio, maar bij Roosberg Sports kun je ook terecht voor allerlei groepslessen. De groepslessen waaruit je kunt kiezen zijn onder andere kickboksen, PowerFit of Fitboks-IT. Ook is een combinatie van bepaalde trainingen mogelijk, bijvoorbeeld boks cardio of kickboks fitness. Kortom, Roosberg sports is de sportschool in Zwartsluis met alles onder één dak. 

Gewichtsconsult bij Roosberg Sports

Niet alleen beweging is van belang bij je gezondheid, maar ook je voeding speelt een grote rol bij een gezonde leefstijl. Bij de sportschool van Zwartsluis kun je daarom ook kiezen voor een gewichtsconsult traject. Hierbij kijken we onder andere naar je dagelijkse eetpatroon en stellen we aan de hand van een intake een gepersonaliseerd voedingsschema voor jou op. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat je een gezond gewicht bereikt en behoudt.

Aanmelden bij de sportschool van Zwartsluis?

Wil jij graag op een verantwoorde manier sporten en werken aan je gezondheid? Verleg dan je grenzen bij de sportschool van Zwartsluis. Hier kun je op een plezierige manier fit worden en blijven. Neem voor meer informatie of voor een gratis proefles contact op met Roosberg Sports. 

Vraag vandaag nog een GRATIS proefles aan

Chat openen
Heb je een vraag?
Hoe kunnen wij je helpen?