Sportschool

Ben je op zoek naar een sportschool waar je kunt werken aan je conditie en motoriek, waar je je grenzen kunt verleggen en waar je kunt sporten met plezier? Kom dan op een verantwoordelijke manier sporten bij Roosberg Sports. Wij zijn een sportschool die actief is in de gemeente Zwartewaterland en daarom zijn we goed bereikbaar voor iedereen uit Genemuiden, Zwartsluis, IJsselmuiden, Zwolle en Kampen. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op of vraag een gratis proefles aan bij Roosberg Sports.

Sportschool Roosberg Sports

Aanbod van sportschool Roosberg Sports

De sportschool Roosberg Sports heeft veel mogelijkheden in het pakket. Zo kun je in ons assortiment onder andere groepslessen vinden. Daarbij heb je de keuze uit kickboksen, Fitboks-IT en PowerFit. Verder ben je bij de sportschool van Zwartewaterland ook aan het juiste adres voor personal training. Je kunt dan je doelen behalen door middel van cardio, boks cardio, kickboks fitness, pads-training, krachttraining, een gepersonaliseerd voedingsschema en coaching. De training zal dan aangepast worden aan de hand van een plan dat perfect bij jou past. Wil je liever zelf trainen? Ook dat is mogelijk met SmallFitness. Met SmallFitness reserveer je de sportschool voor maximaal twee personen en zo kun je dan het maximale uit je trainingstijd halen.

Gezonde leefstijl bij de sportschool Roosberg Sports

Naast sporten op een verantwoordelijke en plezierige manier kun je bij de sportschool ook begeleidt worden naar een gezonde leefstijl. Dit wordt gedaan aan de hand van een gewichtsconsult. Daarbij krijg je voorlichting over gezonde voeding, voedingsadvies, een gepersonaliseerd voedingsschema en stress- en slaapmanagement. Dit wordt verspreid over 12 contactmomenten van 30 minuten. Heb je interesse? Voel je dan vrij om contact met ons op te nemen voor een kennismakingsgesprek.

Sporten bij de sportschool? Meld je aan bij Roosberg Sports!

Wil je graag op een plezierige manier werken aan je gezondheid? Neem dan contact op met Roosberg Sports. Dit is de sportschool waar je terecht kunt voor krachttraining, cardio, groepslessen, personal training, voedingsconsult en nog veel meer. Vraag nu je gratis proefles aan en kom je grenzen verleggen bij Roosberg Sports, dé sportschool van de gemeente Zwartewaterland.

Vraag vandaag nog een GRATIS proefles aan

Chat openen
Heb je een vraag?
Hoe kunnen wij je helpen?